Ποιοι είμαστε

Σαν ηλεκτρολόγοι δραστηριοποιούμαστε στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, με εφαρμογές τόσο σε κατοικίες και καταστήματα όσο και σε εξειδικευμένα έργα όπως τράπεζες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, πισίνες, στρατόπεδα, υποσταθμούς και πολλά άλλα. Παρουσιάζουμε μελέτες θεμελιακών γειώσεων, συστημάτων συναγερμού και πυρανίχνευσης, τηλεφωνικών κέντρων αλλά και ειδικού φωτισμού, έχοντας υλοποιηθεί σε πλήθος εταιρειών και ιδιωτών στα 30 έτη συνεχούς παρουσίας μας στον συγκεκριμένο χώρο. Ως ηλεκτρολόγοι έχουμε την γνώση και την εμπειρία να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων που όχι μόνο θα είναι κατάλληλες για σας, αλλά ταυτόχρονα θα είναι ποιοτικές και λιγότερο ακριβές. Οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις που αναλαμβάνουμε μπορεί να είναι γενικές ή επιμέρους σε χώρους κατοικιών και επαγγελματικούς. Σαν στόχο έχουμε να πραγματοποιούμε με υπευθυνότητα λειτουργικές και ασφαλείς ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις με υλικά άριστης ποιότητας.

  • Παροχή σύγχρονων, λειτουργικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών με βάση τις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη
  • Δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων που προσφέρουν οικονομία, άνεση και ασφάλεια στο χρήστη
  • Αυτοματισμοί, ups, bus, έξυπνο σπίτι
  • Κατασκευή υποσταθμού μέσης τάσης

Πελάτες

0

Έργα

0

Προσωπικό

0

Συνεργάτες

0

Συνεργαστείτε μαζί μας

Η εταιρία μας με πάνω από 40 χρόνια εμπειρία στον τομέα των ηλεκτρολογικών, με καθοδηγητή τον ιδρυτή της Βλαχόπουλο Κωνσταντίνο, σας ενημερώνει πως εξειδικευμένα μπορεί ν' αναλάβει κάθε σας απαίτηση και να φέρει πετυχημένα εις πέρας κάθε ανάθεση έργου.
Επαγγελματισμός σημαίνει γνώση, κατάρτιση, συνεχής ενημέρωση, συνέπεια, υγιής ανταγωνισμός, ικανότητα συνεργασίας και εν κατακλείδι ποιοτική εργασία.
Λαμβάνοντας υπ’ όψη την πολύχρονη παρουσία μας στον χώρο, τις συνεργασίες με τους μεγαλύτερους προμηθευτές και την γνώση της Ελληνικής αγοράς μέσα στην κρίση, παρέχουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Οι υπηρεσίες μας συνοδεύονται απο μεγάλη αξιοπιστία και ασφάλεια, έχοντας το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στον πελάτη.