Ηλεκτρολογικά

Ηλεκτρολογική εγκατάσταση είναι ένα από τα βασικότερα μέρη της κατασκευής του σπιτιού ή της επιχείρησής σας.

Βιομηχανικά

Η κατασκευή βιομηχανικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων απαιτεί ιδιαίτερη εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις.

Κλασικός Φωτισμός

Μοντέρνα και κλασικά φωτιστικά. Φωτιστικά για κάθε χώρο και ανάγκη. Ανταγωνιστικές τιμές για όλα τα ηλεκτρολογικά προιόντα.

Έξυπνος Φωτισμός

Σας δίνουμε την δυνατότητα να ελέγχετε τον φωτισμό από οποιοδήποτε σημείο εντός ή εκτός σπιτιού. Εξοικονόμηση Ενέργειας.

Έξυπνα Σπίτια

Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία συνεχώς προχωρά δημιουργήθηκε το έξυπνο σπίτι για να κάνει την ζωή σας πιο εύκολη με έξυπνες λύσεις .

Φωτοβολταϊκά Πάρκα

Τα φωτοβολταϊκά πάρκα είναι διασυνδεδεμένα συστήματα με τη ΔΕΗ που έχουν σχέση αμφίδρομη και τροφοδοτούν με ενέργεια το ένα το άλλο.

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Επιπλεον Υπηρεσιες

Η επιχείρηση μας ασχολείται και με μια σειρά άλλων υπηρεσιών


Δομημένη Καλωδίωση

Η δομημένη καλωδίωση συνδυάζει όλες τις καλωδιώσεις για ανταλλαγή δεδομένων, σημάτων και έλεγχο επικοινωνιών σε ένα χώρο, σε ένα ενιαίο παγιωμένο σύστημα καλωδίωσης, Οι δυνατότητες που παρέχονται στην επιχείρηση και στην οικία είναι πολύ μεγαλύτερες.

Πιστοποιητικά ΔΕΗ

Αναλαμβάνουμε τον έλεγχο και την πιστοποίηση του χώρου σας οποιασδήποτε κατηγορίας. Η έκδοση του πιστοποιητικού από την εταιρία μας γίνεται αυθημερόν αφού πρωτίστως ελεγχθεί η ηλεκτρική εγκατάσταση με τη βοήθεια ειδικού μηχανήματος υψηλής ακρίβειας.

Ηλεκτρικές Μελέτες

Η ηλεκτρική μελέτη μιας βιομηχανικής ηλεκτρικής εγκατάστασης ή κτηριακής ηλεκτρικής εγκατάστασης εσωτερικού ή υπαίθριου χώρου περιλαμβάνει υπολογισμό για την ονομαστική ένταση ρεύματος κάθε γραμμής, υπολογισμό της διατομής και του είδους των αγωγών και υπολογισμό των οργάνων προστασίας (ασφάλειες, διακόπτες, θερμικά κλπ.)

Copyright © 2015. Designed and powered by adviser. All Rights Reserved